fbpx
Annonce

Lewandowski: 'Det var nemt at sige ja til Barca'

FCBARCELONA.DK - 18.07.22

// Robert Lewandowski

Robert Lewandowski havde en travl aften, da han i går aftes lokal tid i Miami, sluttede sig til holdkammeraterne på hotellet. Inden han kunne gå i seng, skulle der også lige gives et interview til klubbens hjemmeside.

Efter at have hilst på holdkammeraterne en for en, fik Lewandowski sig lidt at spise og efterfølgende tog han sig en snak med klubbens hjemmeside om skiftet til klubben.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Jeg er meget glad for at være her. Det var nemt at sige ja til Baca. Det har været nogle lange dag' indledte den polske angriber.

Han er klar over, at han kommer til en klub med problemer, men det håber han er et overstået kapitel. 'Barca er tilbage. Jeg håber vi kommer godt fra start og at vi vinder noget. Jeg kan lide at vinde titler og nu begynder et nyt kapitel i mit liv med nye udfordringer' fortsatte han.

Lewandowski ser frem til at spille i en ny liga. 'Det var en mulighed for mig, også personligt, for jeg har altid ønsket at spille i ligaen på et stort hold' sagde han videre.

Også samarbejdet med Xavi ser han frem til. 'Jeg har talt med ham flere gange og jeg kender til hans idéer. Han var en fantastisk spiller og han har en stor fremtid som træner. Det vil jeg gerne være en del af'afsluttede angriberen, inden han endelig kunne gå i seng.

.:FORSIDE:.