Koeman: 'Jeg mener ikke vi er favoritter'

FCBARCELONA.DK - 12.01.21

© FC Barcelona

Ved ankomsten til Córdoba holdt Ronald Koeman pressemøde, hvor han så frem mod onsdagens semifinale i den spanske Supercup. Her understregede han, at han ikke ser sit hold som favorit i turneringen.

'Det er en stærk modstander der ønsker at spille med og presse dig. De har en træner med nogle meget klare ideer. Vi er begge hold der vil have spillet og derfor bliver det en interessant kamp' indledte han om onsdagens modstander, Real Sociedad.

Her er hvad Koeman ellers sagde:

Kampen mod Real Sociedad for en måned siden:
'Vores opgør i ligaen var godt og interessant. Vores første 45 minutter var fantastiske og vi kom foran. Anden halvleg var anderledes, for her reagerede Real Sociedad og det gav os problemer'.

Mange udråber Barca som favorit i supercuppen:
'Jeg mener ikke at vi er favoritter, for succesen afhænger ikke af den situation som holdene er i lige nu. Real Sociedad er et af de bedste hold i ligaen og alle fire hold er stærke. Der er ingen klar favorit til at vinde titlen'.

Hvem er i stand til at vinde titlen:
'Alle fire hold har den indstilling, at de vil yde det maksimale for at vinde en titel. Alle fire har muligheden, også os. Vi ønsker at fortsætter som vi har gjort på det seneste, hvor holdet er vokset. Dette er en mulighed for at vise, at vi er på rette vej'.

Hvor vigtig en titel er supercuppen:
'For os den vigtig, for Barca er blevet vant til at vinde. Det er ikke den vigtigste turnering, for vi har også ligaen og Champions League, men vi ønsker at komme i finalen. Det er en titel der vil give os selvtillid, men vi skal tage et skridt af gangen. Forhåbentlig vinder vi på søndag'.

Hvorfor blev Messi skiftet ud mod Granada:
'Forleden var der flere spillere der følte ubehag, blandt dem Leo. Derfor skiftede vi ham ud, ligesom Frenkie og Dest, men det ser ud til, at alle er klar til i morgen. Også Araujo, men vi mangler stadig træningen i aften'.

Barcas fremskridt de seneste kampe:
'Det er ikke i alle kampene at vi var så effektive, som vi var forleden, men vi er blevet bedre rent offensivt. Vores midtbanespillere er kommet længere frem og vi har gode angribere. Forsvaret gør det også godt og vi har fået mere selvtillid'.

Bliver Araujo klar til kampen:
'I går trænede han for sig selv, men i aften vil han som udgangspunkt træne med truppen. Vi må se hvordan det går ved træningen, men jeg tror han vil være disponibel i morgen'.

Hvem håber Koeman at møde i eventuel finale:
'Jeg vil ikke tale om finalen inden semifinalen. Vi skal først vinde og så må vi se, hvem der vinder den anden kamp. Vi skal arbejde for det og forhåbentlig vinder vi, men vi skal spille en god kamp for at komme videre'.

.:FORSIDE:.