fbpx

Håb om at supercuppen igen kan blive et vendepunkt

Anders Lang Jensen - 11.01.24

// Supercup // Osasuna

I aften tager Barca hul på slutkampene i den spanske Super Cup med semifinalen mod Osasuna. Holdet går ikke ind til supercuppen i optimal form, men sidste års supercup-sejr blev et vendepunkt for holdet.

Sidste år slog Barca Real Betis med nød og næppe i semifinalen, og generelt var Barcas form ikke i top, og mesterskabet var ikke på sikker kurs. Holdet spillede dog meget vel sin bedste kamp under Xavi i finalen mod Real Madrid og vandt med 3-1.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sejren i den spanske Super Cup viste sig som et vendepunkt for Barca, der derfra leverede et stærkt forår frem mod et stensikkert og overlegent mesterskab i maj måned. Samme forløb håber Barca og Xavi uden tvivl på, at turen til Saudi-Arabien kan starte, hvis holdet igen får en succesoplevelse.

Truppen er samlet i Saudi-Arabien, hvor supercuppen afvikles, og holdet kan få nogle gode træningssamlinger. Hvis det sportslige på banen også følger med, kan det vise sig som et vendepunkt i sæsonen, ligesom det gjorde i sidste sæson, hvilket endte med et spansk mesterskab.

training8

.:FORSIDE:.