fbpx

Barca scorer pæn millionsum på Super Cup i Riyadh

Anders Lang Jensen - 09.01.24

// Supercup

Torsdag spiller Barca semifinale mod Osasuna i Supercuppen, som afvikles i Saudi-Arabiens hovedstad Riyadh. Uanset om Barca går videre, og eventuel også vinder finalen, er det en god forretning for klubben at være med.

I 2019 underskrev det spanske fodboldforbund RFEF en lukrativ seksårig aftale om, at den årlige Super Cup skulle afvikles i Saudi-Arabiens hovedstad Riyadh, med to semifinaler og en finalekamp. Samlet havde den aftale en værdi på op mod 240 millioner euro, og det giver Barca en god sum i år.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport, er Barca som minimum sikret et beløb på 6 millioner euro alene ved at deltage i slutkampene, som indledes med semifinalen mod Osasuna. Herfra vil klubberne kunne indkassere en højere sum alt efter de sportslige præstationer i Supercuppen.

Ved at vinde trofæet kan man se frem til yderligere 1,5 millioner euro, finaletaberen får 1 million euro, mens taberne af de to semifinaler vil få 750.000 euro oveni posen.

Torsdag aften klokken 20.00 skal Barca forsøge at spille sig i finalen, hvor Osasuna er altså er modstanderen. De to andre deltagende hold er Real Madrid og Atletico Madrid. Sidste sæson vandt Barca supercuppen med en finalesejr over Real Madrid.

dejong30

 

.:FORSIDE:.