fbpx

Officielt: Truppen udtaget til den spanske Super Cup

Anders Lang Jensen - 09.01.24

 


Barca drager i dag mod Saudi-Arabiens hovedstad Riyadh, hvor slutspillet i den spanske Super Cup afvikles. Nu har Xavi udtaget truppen på hele 25 mand, som dog også inkluderer skadede spillere, der rejser med.

Truppen ser således ud: João Cancelo, Balde, Araujo, Martínez, Ferran Torres, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Romeu, Vitor Roque, Roberto, De Jong, Gündoğan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal, Casadó, Kochen, Fermín, Cubarsí, Marc Guiu og Héctor Fort.

Artiklen fortsætter under annoncen


João Cancelo sidder ude med et forstrukket ledbånd i knæet, mens Pedri og Inigo Martínez er muskelskadet. De tre spillere er altså på skadeslisten, men rejser med resten af holdet til den spanske Super Cup i Saudi-Arabien.

Pedri er længst i sit genoptræningsforløb, og hvis Barca går videre til finalen, er meldingerne, at midtbaneprofilen muligvis kan få en rolle i løbet af kampen. Vurderer man i staben, at det er for tidligt for Pedri, vil man dog på ingen måde tage en chance med den skadesplagede Pedri.

Kampstart i semifinalen mod Osasuna er på torsdag klokken 20. Finalen i Supercuppen er på søndag, hvor modstanderen enten vil være Atletico Madrid eller Real Madrid.

trup1

// Supercup
.:FORSIDE:.