Koeman glæder sig til sin første opgave på Camp Nou

FCBARCELONA.DK - 18.09.20

© FC Barcelona

I morgen aften skal Koeman for første gang lede holdet fra sidelinjen på Camp Nou, når Barca møder Elche i Trofeu Joan Gamper. Det ser han frem til med glæde og han åbner op for, at Pjanic måske kommer i aktion.

Det var Barca TV der efter træningen i dag mødte Koeman til en snak om hvad der venter i morgen aften. 'Jeg håber det hele går godt. For mig er det en especiel opgave at spille på Camp Nou i vores sidste kamp, inden at ligaen starter. Det er en kamp der kan bruges til at kigge fremad' sagde han.

''Det er en god kamp for os, for vi møder et hold der spiller i ligaen. Det betyder det er en test såvel fysisk som fodboldmæssigt. Vi skal langsomt forbedre os som sæsonen nærmer sig' fortsatte han.

'Vi har været i gang i tre uger og jeg mener at holdet og spillerne har forbedret det fysiske aspekt rigtig meget. Vi har også arbejdet med det taktiske. Vi fik set gode ting i vores seneste træningskamp mod Girona og forhåbentlig får vi en komplet kamp at se i Gamper' udtalte han.

Miralem Pjanic har kun trænet med et par gange, men Koeman lukkede ikke døren for, at den nytilkomne spiller får sin uofficielle debut. 'Han kommer med i truppen. Han er ikke helt klar til at kunne spille fra start, men det kan være, at han får nogle minutter i morgen' kom det fra Barca-træneren.

Koeman blev spurgt, hvordan det bliver at spille på et tomt Camp Nou. 'Jeg mener at fodbold skal spilles for et publikum, så det er ærgerligt, men vi accepterer den periode vi alle er i. Det er specielt, for med vores tilhængere ville det være fuldstændig anderledes' afsluttede han.

644x70

.:FORSIDE:.