Koeman: 'Der er en fantastisk stemning på holdet'

FCBARCELONA.DK - 05.03.21

@ Getty Images

Ronald Koeman holdt fredag eftermiddag pressemøde forud for lørdagens udekamp i den spanske liga mod Osasuna. Hollænderen glædede sig over, at der i truppen er god stemning og et stærkt sammenhold.

Læs Koemans udtalelser her.

Stemning:
'Jeg er meget glad og stolt over den stemning, der er i truppen. Spillerne tror på dem selv og det vigtige er, at de står sammen som de gør i øjeblikket. Jeg er meget glad for at se den måde spillerne fejrede målene på forleden, også sammen med reserverne, da vi gik videre til pokalfinalen. Man kan tydeligt mærke, at folk er mere glade og tilfredse nu, efter en svær periode'.

Osasuna:
'Det er en meget vigtig kamp for os, for på søndag er der en kamp mellem Atlético Madrid og Real Madrid, hvor der 100% sikkert vil blive tabt point. Det vigtige for os er at vinde i morgen, men det bliver svært som altid på Osasunas hjemmebane'.

3-5-2 formation.
'Vi mangler nogle centrale forsvarsspillere på grund af skader, men vi kan stadig spille med samme formation, da vi har andre spillere til de samme pladser. Vi skal dog ikke fokusere for meget på en enkelt formation. Det vigtige er indstillingen med og uden bold, hvor vi virkelig har forbedret os på det seneste. Vi har forbedret vores pres og erobringen af bolden i områder, hvor vi kan blive farlige'.

Atlético-Real Madrid:
'Vi kigger ikke på deres kamp. Vi skal kun fokusere på at vinde, men det er klart, at det altid vil være det bedste, hvis det øverste hold i tabellen smider point. Men det kan være fuldstændigt ligegyldigt, hvis vi ikke vinder vores egen kamp'.

Bedre defensivt:
'Hvad der har ændret sig er, at vi ikke laver lige så mange individuelle fejl som tidligere. Derudover har holdet været meget bedre til at presse modstanderne og det har givet os mere sikkerhed bag ved. Derudover er vi blevet bedre til at forsvare dødbolde'.

PSG:
'Vi tænker ikke på denne kamp endnu, men det er klart, at de seneste resultater har givet os blod på tanden. Kampen er dog først på onsdag og nu gælder det om at tage en kamp ad gangen'.

Ilaix:
'Han er en af vores unge spillere, som både har spillet med Barca B og med førsteholdet. Han har gjort det virkelig godt og han er med til at skabe konkurrence på midtbanen. Han kan bidrage med en masse, præcis lige som Puig. Vi har flere talenter som banker på til førsteholdet'.

.:FORSIDE:.