fbpx
Annonce

Journalist: Thiago har tilbudt sig til Barca

Peter Vyff - 29.12.23

// Thiago

Januars transfervindue åbner snart, hvor ledelsen efter sigende ønsker at forstærke midtbanen. Catalanerne er tidligere blevet sat i forbindelse med Thiago fra Liverpool, som nu angiveligt skulle have tilbudt sig til Barca.

Størstedelen af Barca-fans havde forventet et transfervindue uden den store aktivitet i januar, men alt tyder nu på, at holdet skal forstærkes yderligere. Catalanerne har ellers allerede forstærket sig med Vitor Roque, der ankom før tid fra Athletico Paranaense, og som skal tage konkurrencen op med Robert Lewandowski.

Catalanerne har dog fortsat et problem på midtbanen, især efter korsbåndsskaden til Gavi, der betyder, at han ikke kommer i aktion mere i denne sæson. Xavi ønsker derfor at finde en afløser for spanieren, og det kan efter sigende blive en tidligere Barca-spiller.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det drejer sig angiveligt om Thiago Alcantara, der har fået sin fodboldopdragelse hos La Masia, og som har tilbragt de sidste tre sæsoner hos Liverpool. Barca er tidligere blevet sat i forbindelse med midtbanespilleren, der dog har haft store skadesproblemer, som i øjeblikket har holdt ham ude i mere end otte måneder.

Ledelsen har derfor også været tilbageholdende med at hente Thiago tilbage til Catalonien, men det kan nu ændre sig, eftersom han skulle have tilbudt sig til Barca. Det skriver journalisten Adrian Sanchez fra avisen Sport, der også tilføjer, at der kan blive tale om en fri transfer, eftersom spanieren har kontraktudløb til sommer.

Liverpool har efter sigende intet ønske om at beholde midtbanespilleren, som får en bekostelig løn og som endnu ikke har været i spil i denne sæson. Catalanerne har dog tilsyneladende intet ønske om at hente Thiago tilbage, da hans nuværende hofteskade fortsat ser ud til at holde ham fra træningsbanen.

.:FORSIDE:.