fbpx
Annonce

Journalist: Araújo forlænger med Barca til 2026

Anders Lang Jensen - 08.04.22

// Ronald Araujo

En af de øverste prioriteter for ledelsen i denne tid er at forlænge kontrakten med Ronald Araújo, hvis kontrakt udløber næste år. Nu meldes der om et gennembrud i dialogen, og en forlængelse bliver underskrevet om kort tid.

Det har været en lang periode, hvor Barca-ledelsen har forhandlet med Ronald Araújo og hans agent. Barcas tilbud har ikke levet op til uruguayanerens krav, men det er angiveligt blevet løst. Barca har hævet det økonomiske tilbud, og en forlængelse er tæt på.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge journalisten Fabrizio Romano bekræfter, at der tirsdag var et afgørende møde mellem klubben og Ronald Araújos agent, som har givet et større gennembrud. Dialogen var her yderst positiv, og det ventes nu kun at være et spørgsmål om dage, før Barca bekræfter forlængelsen med forsvarsprofilen.

Meldingen stemmer overens med udtalelserne fra Araújos agent tirsdag aften. 'Der er gode intentioner fra begge sider og vi håber at have en aftale på plads de kommende dage. Det går godt og der er ikke de store uenigheder. Vi skal have de sidste detaljer på plads. Stemningen er god og vores møder er gået godt' sagde Edmundo Kanchi, som repræsenterer uruguayaneren.

Fabrizio Romano beretter, at den nye kontrakt kommer til at løbe frem til 2026.

.:FORSIDE:.