fbpx
Annonce

I aften kan Barca vinde sæsonens første titel

FCBARCELONA.DK - 14.01.24

 


Det er sæsonens første titel der er på spil, når Barca og Real Madrid i aften mødes i finalen i den spanske Supercup. Det er en gentagelse af sidste års finale, hvor Barca spillede en flot kamp og fortjent vandt med 3-1.

Barca er forsvarende Supercup-vindere efter den flotte finalesejr for et år siden, hvor holdet spillede en af sine allerbedste kampe under lederskabet af Xavi Hernández. Barca kom foran med 3-0 på scoringer af Gavi, Lewandowski og Pedri, inden at Benzema satte et trøstmål ind i overtiden.

Artiklen fortsætter under annoncen


I aften er det Real Madrid der går ind til finalen i bedste form. De hvide er godt kørende i La Liga som de fører, mens Barca har haft problemer med spillet og smidt en del point, så de halter hele syv point efter i tabellen.

Ofte spiller den aktuelle form dog ikke ind, for El Clásico er noget helt specielt for spillerne. Det er kampen som alle forboldspillere drømmer om at være med i og det giver et helt speciel oplevelse og ikke mindst motivation.

Barca kom til finalen med en fortjent sejr på 2-0 over Osasuna i semifinalen, mens Real Madrid måtte ud i forlænget spilletid, inden at fik besejret Atlético Madrid med 5-3.

Barca går ind til kampen med flere spillere på skadeslisten. Ter Stegen, Gavi, Alonso, Martínez, Cancelo og Raphinha er alle ude og det kan ikke undgå at svække holdets muligheder i aftenens finale.

Kampen spilles kl. 20.00 og den kan ses på den danske sportskanal Sport Live.



// Supercup
.:FORSIDE:.