fbpx
Annonce

Haaland til Bayern kan sende Lewandowski til Barca

Simon Arun Vrábel - 27.04.22

// Robert Lewandowski

Hvis Lewandowski vil presse Bayern München til at lade ham skifte til Barca vil det efterlade et hul i den tyske kongeklubs offensiv og her anser de angiveligt Erling Haaland som den ideelle erstatning.

Denne sommer kan de danske Barca-fans blive vidne til en større rokade af verdensklasseangribere, for faktum er, at Real Madrid, Manchester City og Barca alle er på udkig efter en angriber fra den allerøverste hylde. De seneste uger har rygterne lydt på, at Lewandowski vil væk fra Bayern München og hvis det bliver en realitet ønsker den tyske klub angiveligt, at Erling Haaland skal erstatte den erfarne polak. Det melder avisen Bild.

Det er ingen hemmelighed, at Barca arbejder på flere forskellige muligheder for at forstærke angrebet og her handler det om at tilfredsstille Xavis behov uden at træffe irrationelle økonomiske beslutninger, hvilket Laporta og resten af den sportslige ledelse flere gange har understreget. Haaland er angiveligt øverst på listen selvom han forsat virker urealistisk og derfor har de seneste navne været Salah fra Liverpool og Lewandowski fra Bayern.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Hvis Barca lykkedes med at hente Lewandowski bringer det Bayern på markedet efter en erstatning og den tyske avis Bild bringer i dag en historie om, at Oliver Kahn, som er General Direktør for Bayern mødtes med Haalands lejr tilbage i marts måned. Det var blot nogle få dage efter Barcas angivelige møde og formålet var at tegne sig et billede af, hvad det ville kræve at få nordmanden på lønningslisten. Haaland kender i forvejen den tyske liga godt og kunne derfor være et oplagt valg, men for nuværende er hans fremtid uvis.

Listen af erfarne stjernespillere, som i denne sæson har kontraktudløb, er lang og de store klubber rundt om i Europa arbejder derfor med flere forskellige scenarier. Samtidig forsøger spillernes agenter at spille klubberne ud imod hinanden for at skrue priserne helt i top og som resultat af dette kan den første store transfer sætte gang i en større transfer-lavine.

Der er derfor ingen tvivl om, at arbejdet i kulissen forsætter således at både klubber og spillere er klar, uanset hvilken plan der skal eksekveres og som Barca-fan bliver det spændende at se hvordan klubben og de nærmeste konkurrenter forstærker sig i sommerens transfervindue.

.:FORSIDE:.