fbpx
Annonce

Ferran Torres leverer de mål som Xavi ønsker

FCBARCELONA.DK - 08.04.22

// Ferran Torres // Eintract Frankfurt

Ferran Torres var den første signing som Xavi lavede i januar måned. Efter en tøvende start der medførte kritik, er angriberen for alvor begyndt at levere det han er købt for, nemlig at score mål. I går scorede han for syvende gang.

Ferran Torres er begyndt at føle sig til rette i Barcas spil. Han stod for Barcas mål i går mod Frankfurt, da han udlignede til 1-1 midt i anden halvleg, efter godt forarbejde af Dembélé og Frenkie de Jong.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Med sin scoring er Torres oppe på syv scoringer, hvilket gør ham til holdets tredjemest scorende spiller, kun overgået af Memphis med 10 og Aubameyang med 9. Derudover har Torres leveret fem assists, så han er virkelig begyndt at være afgørende.

At formkurven er stigende ser man også ud af, at Ferran Torres har deltaget i seks mål i holdets seneste fem kampe.

Xavi insisterede på at Barca skulle hente Ferran Torres i Manchester City, hvor valencianeren kun havde været i halvanden sæson. Barcas træner var overbevist om, at der her var tale om en angriber der kunne levere fra start og mange år frem.

Ferran Torres indledte dog sæsonen med at brænde mange chancer og det medførte kritik fra tilhængere og medier. Xavi holdt dog fast i Ferran Torres, der fik masser af spilletid og det giver nu udbytte. Det er tydeligt, at Ferran Torres er ved at lære Barcas måde at spille på.

Med sine kun 22 år er der masser af fremtid i Ferran Torres og med den udvikling han har vist på det seneste, tegner det godt for de kommende sæsoner.

.:FORSIDE:.