fbpx
Annonce

Félix: 'Kampen mod Atlético giver ekstra motivation'

FCBARCELONA.DK - 16.03.24

// Joao Felix

Joao Félix kan ikke forvente nogen varm velkomst på sin gamle hjemmebane, når Barca i morgen gæster Atlético Madrid. Angriberen forsikrer dog om, at det blot er med til at sætte ham endnu mere op til kampen.

Det er tv-stationen Dazn der har sat Félix stævne til en snak om storkampen mod Atlético, som har lejet ham ud til Barca denne sæson.

'Jeg er klar over, at det bliver en svær stemning for hele holdet, og selvfølgelig lidt værre for mig, men jeg er fodboldspiller og skal være forberedt på den slags ting. Det er kun noget der motiverer mig mere. Jeg elsker de vigtige kampe og dem der har lidt kant. Vi kommer til at se en god kamp' udtaler portugiseren.

Barca har ikke tabt en kamp siden Xavi annoncerede sit stop til sommer og Félix bliver spurgt, om der er en sammenhæng. 'Jeg tror ikke det har haft indvirkning på resultaterne. Vi spiller på samme måde, med samme opstilling og idéer, men sådan er fodbold. Før lykkedes tingene ikke for os, men det gør de nu. Vi spiller ikke bedre fordi han meldte det ud, fodbold er bare sådan' svarer han.

Artiklen fortsætter under annoncen


Félix bliver også spurgt til sine fremtidsplaner. 'Lige nu tænker jeg ikke på min fremtid. Jeg er fuldt fokuseret på lige nu, hvor vi stadig er med i ligaen og i Champions League. Vi har en god mulighed for at skrive historie. Jeg tænker ikke på hvad der skal ske, for det afhænger også af, hvornår det i sidste ende kommer til at gå' kommer det fra Félix.

Også Champions League lodtrækningen, hvor Barca trak PSG, bliver vendt. 'Vi ved hvor svært det er at spille mod Paris, der har et godt hold og en god træner. Det er en kamp i Champions League, så det bliver selvfølgelig svært, men jeg synes det er godt, at vi spiller returkampen foran vores egne tilhængere' siger han.

Félix understreger til sidst, at sejren over Napoli havde stor mental betydning for holdet. 'Rent humørmæssigt var sejren over Napoli rigtig god for os. Vi var selvfølgelig tvunget til at vinde, men ud fra den måde kampen udviklede sig på og hvordan tilhængerne engagerede sig, lykkedes alt godt for os' afslutter portugiseren.

felix38F

.:FORSIDE:.