fbpx
Annonce

Dyster fremtid for Barca B's forsvarsspillere

Simon Arun Vrábel - 16.06.22

// Barca B // La Masia

Med Xavis genopbygning af truppen forventes der specielt indkøb til forsvaret og konsekvensen er, at B-holdets forsvarstalenter i større grad søger en fremtid udenfor Barca. Både Mika Marmol og Arnau Comas forventes inden længe at være fortid i klubben.

Xavi ønsker at forstærke førsteholdstruppen således, at Barca igen kan kæmpe med om både La Liga-titlen og det eftertragtede Champions League trofæ. For at kunne gøre dette kræves der nye kræfter på Camp Nou og det betyder, at de mange talenter på B-holdet får sværere ved at bryde igennem. Derfor søger de væk fra klubben og det er en kedelig udvikling.

Andreas Christensen spiller så godt som sikkert på Camp Nou til sommer og Ronald Araújo har fået forlænget og forbedret sin kontrakt som bevis på, at han er fremtidens mand i forsvaret. Hertil kommer der en lang liste af spillere, som sættes i forbindelse med Barca og det er sikkert, at Xavi ønsker at hente en eller to forsvarsspillere mere denne sommer. Selvom det betyder, at truppen på den korte bane kommer til at stå stærkere, så er det skidt nyt for de talenter på B-holdet, som havde håbet på et gennembrud på førsteholdet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Arnau Comas er med sine blot 22 år allerede 1,91 meter høj og derfor noget af et fyrtårn i det centrale forsvar. Comas har spillet i Barca hele sit liv og er altså et produkt af den berømte fodboldskole La Masia og i skrivende stund er han noteret for 55 kampe for Barca B. Comas kontrakt står til udløb denne sommer og som situationen er nu forlænges den ikke, hvorfor parterne skilles.

20-årige Mika Marmol har en smule lysere fremtid, for han har endnu et år tilbage af sin kontrakt og som bekendt kan alting ske i fodbold. Marmol har spillet 36 kampe i år og han har endda fået en enkelt kamp for førsteholdet i slutningen af sæsonen. Ifølge den catalanske avis Sport er der en mulighed for, at Marmol får forlænget sin kontrakt inden han vil blive lejet ud. Det betyder, at han som minimum får muligheden for at slå igennem i en anden klub og derved tiltrække sig Xavis opmærksomhed.

Konklusionen med den igangværende revolution af holdet er, at de unge talenter på B-holdet har fået længere vej til førsteholdet og man må ikke glemme, at spillere som blandt andet Ronald Araújo netop er et produkt af Barcas berømte fodboldskole. Omvendt har Xavi brug for at skabe resultater nu og her og derfor må han tænke kortsigtet førend han kan tænke langsigtet.

.:FORSIDE:.