fbpx
Annonce

Dramatisk: Koeman udvandrede fra pressemøde

FCBARCELONA.DK - 22.09.21

// Ronald Koeman // Cadiz

Ronald Koeman er under et massivt pres i øjeblikket og det var ikke til at tage fejl af på dagens pressemøde inden kampen mod Cádiz, hvor hollænderen læste en meddelelse op og derefter udvandrede.

Her er hvad Koeman sagde:

'Klubben bakker mig op i den igangværende genopbygningsfase. Vi skal genopbygge holdet uden at foretage store investinger og det tager tid. Vores talenter kan være store stjerner om et par år. De unge spiller vil få muligheden, lige som Xavi og Iniesta gik det, men vi beder om tålmodighed'.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Hvis vi ender i toppen af tabellen vil det være en succes. I Champions League kan man ikke forvente mirakler, og sådan skal man betragte nederlaget til Bayern München. Tilhængerne bør støtte holdet, både med ord og med handlinger. Jeg ved, at pressen kender til processen, da det ikke er første gang i historien, at situationen er som den er nu'.

'Vi regner med jeres støtte i denne svære tid. Vi som trup og som spillere er meget glade for den opbakning fra tilhængerne, som vi så mod Granada. Visca el Barça! Tak fordi i kom'.

Efter at have læst udtalesen op rejste Ronald Koeman sig og forlod lokalet. Han lod derfor ikke de fremmødte medier stille et eneste spørgsmål, sådan som det ellers er kotume på pressemøderne.

Dagens dramatiske pressemøde vidner op det pres, som Ronald Koeman i øjeblikket lider under. Mange tilhængere er utilfredse med spillet, med resultaterne og med Ronald Koeman, og kræver den hollandske træner fyret.

.:FORSIDE:.