fbpx
Annonce

Der bliver brug for Piqué i hans allersidste kamp

FCBARCELONA.DK - 07.11.22

// Gerard Piqué

Gerard Piqué tog en flot afsked med Camp Nou i lørdags, men der resterer stadig en kamp, inden han kan lægge støvlerne på hylden. Det er mod Osasuna og her bliver der sandsynligvis brug for ham.

Det er en omgang for tidligt at slå op i banen for Gerard Piqué, der tog en tårervædet afsked med Camp Nou lørdag aften. Der er dog brug for at han gør sig en sidste anstrengelse, når Barca møder Osasuna i morgen aften.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Situationen i det centrale forsvar er nemlig stadig svær. Araujo er med garanti ude og Koundé ser ikke ud til blive klar til opgøret, for han kunne ikke træne med i går på grund af den lårskade, han pådrog sig mod Valencia i søndags.

Andreas Christensen er netop tilbage fra en længere skadespause og er ikke klar til 90 minutter, mens Eric García slæber rundt på lidt problemer, der holdt ham på bænken mod Almería.

Dermed er Gerard Piqué og Marcos Alonso de eneste der er 100% fysisk klar til kampen mod Osasuna og derfor er det meget sandsynligt, at Piqué må give sin klub en sidste hjælpende hånd, enten med en plads i startopstillingen eller som indskifter, f.eks. som afløser for Andreas Christensen.



.:FORSIDE:.