fbpx
Annonce

David Alaba bekræfter at han forlader Bayern München

FCBARCELONA.DK - 18.02.21

// Alaba


Bayerns David Alaba har flere gange været rygtet til Barca og i går kunne østrigeren officielt bekræfte, at han forlader sin tyske klub efter denne sæson. Han kommenterede samtidig rygterne om et skifte til Barca.

Der har længe været spekuleret i Alabas fremtid, specielt fordi han ikke tog imod tilbuddet om en forlængelse med Bayern. Til sommer kan han forlade den tyske klub på fri transfer og det har han tænkt sig at gøre. Det bekræftede han i går.

'Jeg har taget den personlige beslutning at forlade Bayern for at prøve noget nyt efter denne sæson. Det har ikke været nogen let beslutning, for jeg har været her i 13 år og klubben betyder meget for mig' udtalte han i følge avisen El Mundo Deportivo.

Han blev naturligt spurgt til rygterne om Barca, Real Madrid og Liverpool. 'Jeg har endnu ikke taget en beslutning om min næste destination. Vi må se. Det er ikke nogen hemmelighed, at mine agenter er i kontakt med nogle klubber, men jeg foretrækker at koncentrere mig om Bayern. Jeg er i løbende kontakt med min agenter og vi må se hvad der sker' fortsatte østrigeren.

Dermed kan spekulationerne om den eftertragtede forsvarsspiller fortsætte og det bliver nok først når sæsonen er slut, at der kommer en afklaring omkring hans fremtid.

.:FORSIDE:.