fbpx
Annonce

Cubarsí: 'Araújo hjælper mig taktisk og personligt'

Markus Johannessen - 20.03.24

 


Pau Cubarsí har givet interview til klubbens hjemmeside, hvor han forklarer, hvordan hans tilpasning på holdet har været, og hvordan det er at være en del af eliten. Han fremhæver to spillere, der særligt har hjulpet ham med at finde sig til rette.

'Alle har hjulpet mig, fordi vi er én stor gruppe og ét stort hold, men især Ronald (Araújo) har været vigtig for mig. Han hjælper mig altid både taktisk på banen og personligt i omklædningsrummet.' indledte Cubarsí, som også fremhævede João Cancelo og hans gode humor. 

'Jeg må også nævne Cancelo. Han er en af de sjoveste på holdet. Han er vigtig, fordi han konstant spreder glæde til hele truppen' udtalte forsvarsspilleren før han rettede fokus over mod sin familie, som støtter ham uden for kridtstregerne.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Førsteholdet er intenst, men indtil videre tager jeg det med stor ro. Familien og vennerne hjælper mig med at holde fødderne på jorden, hvilket er afgørende' lød det fra den 17-årige centerback. 

'Når du spiller for Barca, har du altid det ekstra pres, fordi at bære dette emblem og denne trøje er en af de vigtigste ting i verden. Vi spiller med pres, men dette pres gør os til bedre spillere, og det viser vi også. Jeg tænker ikke på min alder. Jeg tænker, at jeg er en spiller, der kan hjælpe holdet, og jeg prøver altid at give 100% af mig selv' uddybede Cubarsí, som også modtog prisen som kampens spiller mod Napoli. 

'Jeg troede, de drillede mig og jokede lidt med mig, men da de gav mig prisen, var jeg meget stolt - men mest af hele holdets arbejde. Det er en pris de giver mig, men den er til hele holdet' understregede Cubarsí.

'Tingene går godt for mig, men der er altid ting, der kan forbedres. Til træning giver jeg alt for at forbedre alt det, jeg mangler for at være en bedre spiller' sagde han videre og erkendte, at han er stolt over den tillid, som han modtager fra Xavi. 

'At blive anerkendt af selve mesteren, der selv er en af de bedste spillere i historien, føler jeg, er et privilegium. Jeg er meget glad for tilliden. Han hjælper os maksimalt og behandler os alle som en vigtig del af holdet' afsluttede Pau Cubarsí.

cubarsi12F

// Pau Cubarcí
.:FORSIDE:.