fbpx
Annonce

Pau Cubarsí har en bekymrende lav frikøbsklausul

Anders Lang Jensen - 24.01.24

© Getty Images
// Pau Cubarcí
 


Pau Cubarsí spillede anden halvleg i pokalkampen mod Unionistas i torsdags, hvor han fik sin officielle debut for Barca. Søndag startede han inde mod Real Betis i ligaen og høstede roser. Andre klubber kan dog købe Cubarsí billigt.

Forsvarstalentet fyldte 17 år i denne uge, men har på de to kampe vist sit massive talent på højeste niveau trods sin unge alder. Det har fået Pau Cubarsís navn på alles læber i og omkring Barca, men samtidig stiger opmærksomheden også udefra.

Artiklen fortsætter under annoncen


Pau Cubarsí forlængede i sommer kontrakten med Barca. som lige nu løber frem til sommeren 2026, hvilket er positivt. Til gengæld ligger forsvarsjuvelens frikøbsklausul på et beløb i omegnen af 10 til 15 millioner euro. Det melder journalisten Santi Ovalle fra mediet Cadena SER.

Det er tæt på 100 millioner danske kroner, hvilket naturligvis er mange penge, men i den moderne fodboldverden er det på ingen måde et afskrækkende beløb for andre europæiske topklubber, når det gælder  et talent af Pau Cubarsís kaliber.

Ifølge avisen AS har engelske Manchester City også i længere tid fulgt Pau Cubarsí, og topklubben følger forsvarstalentets situation. Netop det er et eksempel på den store opmærksomhed omkring Cubarsí, og hvis han fortsætter sine præstationer, må Barca forlænge kontrakten med en markant højere frikøbsklausul, for at sikre forsvarsspilleren mod interessen udefra.

cubarsi3

 

.:FORSIDE:.