fbpx
Annonce

Spansk landstræner pønser på at udtage Cubarsí

Anders Lang Jensen - 11.03.24

 


17-årige Pau Cubarsí har på rekordtid spillet sig ind i varmen under Xavi, og den talentfulde forsvarsspiller tager måske snart et nyt skridt i karrieren. Der er nemlig spekulationer om en snarlig landsholdsdebut.

Pau Cubarsí har indtil videre kun fået U17-landsholdskampe for Spanien, hvilket naturligvis giver mening, hans unge alder taget i betragtning. Forsvarsspillerens kolossale udvikling på førsteholdet i Barca har dog givet genklang, og et direkte skridt til A-landsholdet kommer nærmere.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport er Pau Cubarsí et af de få spillere, som den spanske landstræner, Luis de la Fuente, kraftigt har inde i billedet til både at være en del af truppen til sommerens EM-slutrunde samt OL-turneringen i Paris senere samme sommer.

Senere i marts er der venskabskampe, der venter for landsholdene, og dermed er Pau Cubarsí også inde i billedet til at blive udtaget for første gang. På den måde kan Luis de la Fuente teste forskellige ting af og også tage 17-årige Cubarsí med for at forberede ham på en potentielt travl sommer med det spanske A-landshold.

cubarsi2

// Pau Cubarcí
.:FORSIDE:.