fbpx
Annonce

Barca kan overhale Real Madrid i ligatabellen!

FCBARCELONA.DK - 30.01.21

© Getty Images
// La Liga // Real Madrid

Lykkes det for Barca at besejre Athletic Club Bilbao i morgen aften, vil catalanerne avancere til 2. pladsen i ligatabellen. Det er kendsgerningen efter at Real Madrid her til aften overraskende tabte til Levante på hjemmebane.

Levante bød på en massiv overraskelse her lørdag aften, da de kunne tage hjem fra Madrid med en 1-2 sejr. De hvide kom ellers planmæssigt foran, selvom de tidligt i kampen var blevet reduceret til 10 mand, men Levante kom godt tilbage og vandt på et sejrsmål sat ind 12 minutter før tid.

Det betyder at Barca fortsat er tre point efter Real Madrid, men altså for en kamp mindre. Den spilles i morgen aften mod Bilbao hjemme på Camp Nou.

Lykkes det for Barca at besejre baskerne, vil de komme á point med Real Madrid, men qua en bedre målscore, Madrid har +17 og Barca +22 inden deres møde med Bilbao, betyder det at Barca tager andenpladsen i tabellen.

Her vil nogen nok indvende, at det er indbyrdes kamp der gælder i La Liga i tilfælde af pointlighed og Real Madrid vandt som bekendt på Camp Nou tidligere på sæsonen. Det er dog kun efter 38 spillerunder at indbyrdes kamp kommer i spil ved pointlighed og indtil da er det målscoren der gælder.

Inden kampen i morgen aften indtager Barca en 4. plads i tabellen, idet de er blevet overhalet af Sevilla, der tidligere i dag besejrede Eibar på udebane. Barca har 37 point, Sevilla 39 point og Real Madrid 40 point. Øverst ligger suveræne Atlético Madrid med 47 point og det endda med en kamp mindre end Barca.

Barcas kamp mod Bilbao spilles i morgen kl. 21.00 og kan ses på TV2 Sport.

Se den aktuelle stilling i ligaen her.

.:FORSIDE:.