fbpx
Annonce

Barca kan hente ind på Real Madrid i aften

FCBARCELONA.DK - 22.10.23

// Real Madrid

Barca har muligheden for at hente ind på Real Madrids forspring  toppen af ligaen, efter at de hvide i går aftes måtte nøjes med det ene point i deres kamp mod Sevilla. En sejr til Barca over Bilbao vil mindske afstanden til ét point.

Xavi og hans spillere bør have fået ekstra motivivation inden aftenens hjemmekamp mod Athletic Club Bilbao, for efter Real Madrids 1-1 kamp ude mod Sevilla, kan Barca rykke lidt tættere på førstepladsen i tabellen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er meget tæt i toppen af ligaen, hvor Girona i eftermidag kan komme á point med Real Madrid, men det vil kræve en sejr over Almería, der ligger sidst i ligaen, uden en eneste sejr i de første ni runder. Da kampen samtidig spilles i Girona, ligner det tre point til holdet fra det nordlige Catalonien.

Dermed vil Barca have fire point op til både Real Madrid og Girona, inden at Xavi sender sine spillere på banen til kampen mod Bilbao. Med en sejr til Barca vil der således kun være et enkelt points forskel mellem de tre første hold i tabellen.

Atlético Madrid holder sig også godt med i toppen, efter at de i går aftes besejrede Celta Vigo. Atlético er kun tre point fra førstepladsen, men har også spillet en kamp færre, så det kan næsten ikke være mere jævnbyrdigt, her en fjerdedel inden i sæsonen.

Om det lykkes for Barca at nærme sig Real Madrid får man svaret på i aftenens kamp mod Bilbao, et opgør der fløjtes i gang kl. 21.00. Kampen vises på TV2 Sport X.



.:FORSIDE:.