fbpx
Annonce

Barca håber på en stor engelsk budkrig på Todibo

Anders Lang Jensen - 23.12.23

 


Da Barca solgte Jean-Clair Todibo til franske OGC Nice i sommeren 2021 for 8,5 millioner euro, sikrede man sig samtidig en videresalgsklausul på 20 procent. Det kan komme Barca til gode i januars transfervindue.

23-årige Jean-Clair Todibo er en stor profil i forsvaret for Ligue 1-klubben OGC Nice, og de præstationer har medført interesse fra engelske topklubber. Rent økonomisk vil et stort salg gavne Barcas økonomi, og håbet er, at det snart vil realisere sig.

Artiklen fortsætter under annoncen


Klubber som Manchester United og Arsenal er tidligere blevet meldt interesserede i franskmanden, og nu meddeler transferjournalisten Fabrizio Romano, at også Tottenham vil hente Todibo. Tottenham skulle allerede være i dialog med baglandet og håber på en aftale i januar.

En stærk interesse fra flere engelske topklubber kan presse prisen højere op på Jean-Clair Todibo, som Barca vil modtage 20 procent af. Det vil ikke være urealistisk, at franskmanden kan koste omkring 40 millioner euro, og det vil i så fald sikre Barca 8 millioner euro grundet klausulen.

Det er altså ikke et helt ubetydeligt beløb, som Barca kan modtage ekstra, og de vil falde på et godt tidspunkt, hvis Jean-Clair Todibo skulle blive solgt i det kommende transfervindue. Her skal Barca på jagt efter en ny midtbanespiller efter Gavis skade, og det kan de ekstra millioner hjælpe til med.

todibo3

// Todibo
.:FORSIDE:.