fbpx

Prisen på Jean-Clair Todibo forsætter med at stige

Simon Arun Vrábel - 06.01.24

// Todibo

Allerede før jul var der tale om engelsk interesse i den tidligere Barca-spiller Jean-Clair Todibo. Nu går de seneste meldinger på, at Nice har modtaget et bud på hele 60 mio. euro, og det skaber glæde i Barcelona.

I Barca følger man med stor interesse den budkrig, som angiveligt er ved at udforme sig i franske Nice omkring den tidligere Barca-spiller Jean-Clair Todibo, som har tiltrukket sig så stor interesse fra den engelske Premier League, at en sand budkrig er under opsejling.

Artiklen fortsætter under annoncen


Todibo blev aldrig nogen succes i Barca, og derfor valgte man i sommeren 2021 at sælge den høje forsvarsspiller til Nice for 8,5 millioner euro plus syv millioner i variabler. Dertil fik catalanerne 20% videresalgsklausul indbygget i handlen, og det er den som gør, at man nu følger situationen omkring den 24-årige franskmand.

Flere engelske klubber, heriblandt Manchester United og Arsenal, skulle nemlig være meget interesseret i at hente Todibo, som har gjort en flot figur i Nice. Nu fortæller avisen Mundo Deportivo, at det seneste bud som er tikket ind hos Nice, som ligger nummer to i den franske liga, skulle være på hele 60 millioner euro. Et salg i denne størrelsesorden vil betyde, at der tilfalder 12 millioner euro til Barca.

Det store spørgsmål er, om Nice er villige til at sælge Todibo her midt på sæsonen, og om franskmændene kan få prisen endnu højere op ved at vente. Alt tyder dog på, at en handel er undervejs, og at spørgsmålet udelukkende er hvornår, og hvad prisen ender på. Barca betalte selv en enkelt million for Todibo da man købte ham fra Toulouse i 2019, så det er så godt som sikkert, at Todibo ender med at blive en særdeles god forretning for Barca.

Imens Jean-Clair Todibo kun nåede fem kampe for Barca, er det blevet til 117 kampe for Nice, som kun er fem point efter PSG på førstepladsen i den franske liga. 

.:FORSIDE:.