fbpx

Xavi planlægger næste sæson med Messi på holdet

FCBARCELONA.DK - 01.04.23

// Lionel Messi // Xavi

Fredag kom der for alvor gang i forhåbningerne om at se Messi tilbage i Barca, da både klubben og cheftræner Xavi bekræftede, at man arbejder på sagen. Nu meldes det, at Xavi planlægger næste sæson med Messi på holdet.

Fredag eftermiddag var både Barcas vicepræsident, Rafael Yuste, samt Xavi Hernández overraskende direkte og åbenmundede i forbindelse med Lionel Messis mulige skifte tilbage til Barca til sommer. Yuste bekræftede, at man er i dialog med argentineren om en retur, mens Xavi bekræftede, at man arbejder på sagen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu kan den catalanske avis Mundo Deportivo så afsløre, at Xavi i øjeblikket planlægger næste sæsons hold med Lionel Messi på midtbanen. Barca-træneren ser Messi som en perfekt spiller at have på den offensive midtbane i den 4-4-2 formation, som man ofte har benyttet sig af i denne sæson.

Xavi skulle angiveligt ønske at have Messi på den forreste del af midtbanen, hvor han kan skabe det offensive spil og samtidig lægge sine dødbringende afleveringer til spillere som Lewandowski, Dembélé og Raphinha. På midtbanen vil Messi blive omringet af arbejdsomme spillere som De Jong, Gavi og Pedri, som vil skabe de optimale arbejdsbetingelser for den nykårne verdensmester.

Med de seneste udtalelser fra Rafael Yuste og Xavi virker det nu lige pludselig meget sandsynligt, at Lionel Messi til sommer vender tilbage til Barca for at sætte et punktum for en fantastisk karriere.

.:FORSIDE:.