fbpx
Annonce

Avis: Valencia og Celta viser interesse for Braithwaite

Markus Johannessen - 17.07.22

// Martin Braithwaite

Martin Braithwaite viser stadig ikke tegn på at ville forlade Barca, men det sker nok og nu ser det ud til, at han kan fortsætte i La Liga. Celta Vigo holder øje med danskeren og Valencia har angiveligt genfundet interessen.

Ifølge den catalanske avis Sport, er Valencia vendt tilbage for at undersøge mulighederne for Braithwaites underskrift. Det er bestemt ikke Barcas ledelse, der holder forhandlingerne tilbage. Den danske angriber agerer ikke just primus motor i projektet om sin exit, selvom Xavi er meget tydelig omkring ønsket om at stoppe samarbejdet.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Braithwaite skulle angiveligt have forstået budskabet, da han ikke indgår i holdets tur til USA, men han har ikke selv reageret på de henvendelser, som han og Barca har fået fra andre klubber. Danskeren har eftersigende interesse i at blive i den spanske liga og her er Celta Vigo og Valencia indtil videre de mest mulige kandidater til at overtage ham. 

Celta Vigo vil dog angiveligt kun hente Braithwaite såfremt deres forhandlinger om Borja Mayoral ikke lykkes. Valencia viste derimod allerede interesse for danskeren sidste år og har angiveligt holdt øje med ham siden, selvom han har fået minimalt med spilletid. Nu har den spanske klub eftersigende til hensigt at eksekvere, hvis de kan få ham på fri transfer.

Braithwaites kontrakt udløber 2024 og han har en markedsværdi på 6 millioner euro.

.:FORSIDE:.