fbpx
Annonce

Avis: Miralem Pjanic får fire år i Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 10.05.20

© Getty Images
// Rakitic // Miralem Pjanic

For få dage siden kom det frem i den italienske og catalanske presse, at Miralem Pjanic var blevet enig med Barca om de personlige vilkår i en aftale der sender ham til Barca. Nu er der kommet nye detaljer frem om kontraktforholdene.

Flere italienske og catalanske medier melder nu, at Pjanic kommer til at få en fire-årig kontrakt med Barca, såfremt Juventus og catalanerne kan blive enige om en transfer. Det er den italienske avis La Gazzetta dello Sport, som igen har ophavet til historien.

Som nævnt kommer det hele til at afhænge af, om Juventus og Barca kan blive enige om en handel. Forlydnerne går på, at der ikke bliver tale om en transfer, men en byttehandel. Her er de seneste meldinger, at Barca vil bytte Rakitic for Pjanic.

Den catalanske avis Sport tilføjer til historien, at Pjanic allerede har talt med Barca. Her har han ifølge avisens oplysninger gjort det klart for Barca, at han er klar til at folde sig ud på grønsværen på Camp Nou.

Sport skriver også, at Pjanic er 50 mio. euro værd, men på grund af coronakrisen, kan hans værdi falde helt ned til 30 mio. euro. Det samme er tilfældet for Rakitic, så en byttehandel mellem de to spillere vil gøre en handel mere ligeværdig.

.:FORSIDE:.