fbpx
Annonce

Avis: Her er Barcas endelige tilbud til Dembélé

Markus Johannessen - 28.06.22

// Ousmane Dembélé

Nu har forhandlingerne mellem Barca og Ousmane Dembélé trukket overskrifter i de europæiske medier længe nok. Catalanerne har angiveligt givet den franske angriber et endeligt bud med konkrete cifre. 

Barcas ledelse er nu kommet frem til et kontraktudspil, som de angiveligt forventer svar på fra Dembélés agent, Moussa Sissoko, senest 30. juni. Dette er eftersigende et endegyldigt tilbud og franskmanden har kun de to muligheder - at godkende eller afvise.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge den catalanske avis, Sport, lander den franske kantspiller på en grundløn, der hedder 6 millioner euro per sæson plus variabler. De præstationsprægede variabler kan maksimalt løbe op i 1,5 millioner euro, hvilket altså vil sige, at Dembélé højst kan tjene 7,5 millioner euro netto, per sæson. 

Det er noget af et lønnedslag i forhold til, hvad franskmanden tidligere har tjent i klubben, men hans markedsværdi er dog også faldet med 90 millioner euro. 

Ousmane Dembélé har spillet 149 kampe for catalanerne, hvor han har scoret 32 mål og kvitteret med 34 assists. Inden ugen er omme er det angiveligt besluttet om dette bliver hans endelige statistikker i Barca-trøjen.

 

.:FORSIDE:.