fbpx
Annonce

Avis: Franck Kessié er Inters førsteprioritet

Peter Vyff - 26.02.23

// Franck Kessié

Franck Kessié har ikke været overbevisende i hans første sæson på Camp Nou, hvilket har fået flere til at spekulere i en transfer. Inter har tidligere forsøgt at hente landsholdsspilleren, og han er nu angiveligt italienernes førsteprioritet.

Barca er stærkt besat på midtbanen i denne sæson, hvor Xavi har adskillige stjernespillere til rådighed. Cheftræneren har dog som oftest benyttet sig af Frenkie de Jong, Sergio Busquets, Pedri og Gavi, hvilket har betydet, at Franck Kessié har fået begrænset med spilletid.

Catalanerne hentede midtbanespilleren sidste år hos AC Milan, hvor han netop havde hjulpet holdet til et italiensk mesterskab. Der var derfor store forventninger til den dynamiske landsholdsspiller, som dog endnu ikke har formået at bide sig fast i startopstillingen på Camp Nou.

Artiklen fortsætter under annoncen


Kessié har dog fået noget mere spilletid på det sidste, hvilket især skyldes skaden til Busquets, som dog er på vej tilbage i form. Den 26-årige midtbanedynamo er derfor langt fra sikret fast spilletid, hvilket også fik flere til at spekulere i en afsked med Camp Nou i det foregående transfervindue.

Inter blev meldt som stærkt interesserede i landsholdsspilleren, som dog ikke havde nogen intention om at forlade Barca. Italienerne har dog ifølge avisen Corriere dello Sport ikke opgivet håbet om at hente Kessié, som efter sin tid hos ærkerivalerne AC Milan, har skabt sig et særdeles flot navn i Italien.

Barca-ledelsen har dog afvist at diskutere et salg på nuværende tidspunkt, og ønsker istedet at se hvordan Kessié udvikler sig i resten af sæsonen. Og hvis det skulle ende ud i et salg, så kan Barca altså se frem til at sikre sig en fin fortjeneste, eftersom han ankom til Camp Nou på en fri transfer.

Ivorianeren har i øjeblikket en markedsværdi på 35 mio. euro ifølge mediet Transfermarkt, og en handel med Inter kan dermed betyde, at Barca får mulighed for at forstærke sig yderligere i sommerens transfervindue. Kessié skulle dog fortsat være opsat på at få succes på Camp Nou, og forhåbentlig lykkes det i løbet af forårssæsonen.

.:FORSIDE:.