fbpx
Annonce

Franck Kessié: 'Jeg savner at spille på Camp Nou'

Anders Lang Jensen - 22.11.23

// Franck Kessié

Det blev blot til en enkelt sæson som Barca-spiller for Franck Kessié, der i sommer blev solgt til saudiarabiske Al-Ahli. Kessié selv indrømmer da også, at midtbanespilleren savner at være i klubben og spille for et fyldt Camp Nou.

’Jeg savner selvfølgelig den store støtte fra Barca-fansene og at spille på et stadion som Camp Nou med plads til 100.000. Der er ikke mange steder som det i Europa, så jeg savner selvfølgelig Camp Nou. Nu følger jeg alle Barcas kampe og støtter holdet’, siger Franck Kessié i et interview med mediet E-Noticies.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Jeg har virkelig nogle gode minder fra min tid i Barca både med byen, træner og de spillere, jeg havde muligheden for at spille sammen med. Jeg vandt også to trofæer på det ene år med Super Cuppen og La Liga.’

’Barcelona har et godt hold med gode spillere, og der er også unge spillere, der udvikler sig meget som Lamine Yamal og flere andre. Jeg håber, at holdet vinder et trofæ igen i denne sæson’, slutter ivorianeren.

Franck Kessié kom til Barca i 2022 på en fri transfer fra AC Milan, men inden denne sæson solgte Barca ham til saudiarabiske Al-Ahli for 12 millioner euro efter sin første sæson, hvor Kessié havde svært ved at tilspille sig regelmæssig spilletid under Xavi.

kessie8

.:FORSIDE:.