fbpx
Annonce

Avis: Barca trækker sig fra jagten på Franck Kessié

Anders Lang Jensen - 10.02.22

// Franck Kessié

ps5 art


Ivorianske Franck Kessié er transferfri efter denne sæson, og AC Milan-stjernen er meldt interessant i det catalanske. Midtbanemanden stiller dog høje økonomiske krav, og det gør derfor et skifte til Camp Nou umuligt.

Barca-ledelsen har i en længere periode været i dialog med Franck Kessié og hans bagland i jagten på, hvad der vil være en attraktiv handel med en transferfri spiller. Dog er afrikanerens lejr udmærket klar over deres position, og de stiller markante krav over for interesserede klubber.

Artiklen fortsætter under annoncen


I det catalanske har man givet et udspil til Kessié på 5 millioner euro i fast årsløn. Det tilbud er blevet afvist prompte, hvilket indikerer, at det ganske enkelt ikke er realistisk for Barca at hente Milan-profilen til sommer. Det melder avisen Sport.

Præsident Joan Laporta og resten af ledelsen er i gang med at reformere lønstrukturen i Barca, hvor der fremover ikke vil blive betalt skyhøje lønninger til nye spillere. Derfor er det ikke nok, at Franck Kessié er transferfri – der skal også indgås en forsvarlig kontrakt, som passer til Barcas økonomiske situation.

.:FORSIDE:.