fbpx
Annonce

Avis: Barca planlægger stor udskiftning i defensiven

Anders Lang Jensen - 10.02.22

// Samuel Umtiti // Clement Lenglet

ps5 art


Barca har frem mod sommerens transfervindue vigtige emner på dagsordenen, hvor ledelsen specielt defensiven står for skud. En række navne skal ud af klubben, mens konkrete spillere over en periode er nævnt som på vej ind.

Barca vil skabe yderligere bredde og konkurrence i defensiven, hvor der ganske enkelt mangler kvalitet. Derfor skulle ledelsen arbejde fuldt og fast på, at spillere som Óscar Mingueza, Samuel Umtiti og Clément Lenglet skal videre i teksten. Det melder avisen Sport.

Artiklen fortsætter under annoncen


Arbejdet med nyt blod til truppen har stået på i længere tid, hvor Chelseas snart transferfrie profiler Andreas Christensen og Cesar Azpilicueta begge er interessante. De to forsvarsspillere ligner gode bud på nye tilgange til sommer, og begge spillere kan hentes kvit og frit.

Desuden er Sevillas franske forsvarsprofil Jules Koundé højt på listen over mulige tilgange, men den unge franskmande har interesse fra mange storklubber og kan ende med at komme ud af Barcas økonomiske rækkevidde.

Slutteligt forventes Valencias spanske venstreback José Gayá at være et tema igen, ligesom han var det i det netop overståede januar-transfervindue. Barca vil kunne presse Valencia på prisen, eftersom Gayá har kontraktudløb næste år, slutter avisen.

.:FORSIDE:.