fbpx
Annonce

Avis: Alt tyder på, at Sergi Roberto forlader Barca

Markus Johannessen - 24.04.22

// Sergi Roberto

Alt imens forhandlingerne ser ud til at nærme sig målstregen, hvad angår Araújo og Gavi, kan man ikke sige det samme om Sergi Roberto. Det ser ud til, at det 30-årige La Masia-produkt forlader Camp Nou til sommer. 

Det er tidligere blevet klargjort, at Sergi Roberto har et ønske om at blive i det catalanske. Vicepræsident Rafael Yuste har førhen udtalt, at midtbanespilleren ville gøre alt hvad der skulle til for at forlænge på Camp Nou. Det ser dog ud til at have ændret sig efter Barcas ledelse har præsenteret ham for et nyt kontraktudspil. 

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge den catalanske avis Mundo Deportivo er Sergi Roberto blevet tilbudt forlængelse med en enkelt sæson, hvor der efterfølgende vil være en option om at forlænge med en sæson yderligere. Dog ville lønnen falde drastisk og hvis begge parter beslutter sig for yderligere at forlænge midtbanespillerens ophold, vil lønnen endnu engang falde. 

Sergi Roberto ser angiveligt ikke dette som en lukrativ aftale, men den 30-årige catalaner har overladt alle forhandlingerne i hænderne på familie og professionelle repræsentanter, mens han fokuserer på at overkomme sin muskelskade. Dette er dog klubbens endelige bud, da der ikke er aftalt flere møder og ifølge Mundo Deportivo er Sergi Robertos repræsentanter ikke optimistiske omkring dette kontrakttilbud. 

Sergi Roberto spillede sin første kamp for Barcas førstehold i 2010 og i 2013 blev han rykket op på førsteholdet permanent. Hvis La Masia-spillerens repræsentanter vælger at afvise klubbens vilkår, vil hans dage på Camp Nou ende den 30. juni.

.:FORSIDE:.