fbpx
Annonce

Aubameyang: 'Har sagt til Dembélé at han skal blive'

FCBARCELONA.DK - 22.02.22

// Aubameyang

ps5 art


Pierre-Emerick Aubameyang er kommet flot i gang i Barca med et hattrick i søndags mod Valencia. I et interview taler han om sin gode ven Dembélé og står det til Aubameyang, forlænger Dembélé med Barca.

Aubameyang og Ousmane Dembélé spillede sammen i Dortmund for fem år siden og her grundlagde de et venskab. Derfor er Aubameyang glad for, at de nu igen er i samme klub.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Det er meget specielt, for vi havde en utrolig sæson sammen i Dortmund og han er en fantastisk spiller. Ousmane er en af de bedste med bolden og en utrolig angriber' udtaler han til avisen Mundo Deportivo.

Aubameyang lægger ikke skjul på, at han gerne ser Dembélé forlænge med Barca. 'For at sige som det er, er jeg meget glad for at han er her. Da jeg ankom sagde jeg til ham, at han skulle blive' fortsætter angriberen med et stort smil.

Han afslører, at han ikke fortalte Dembélé om sine forhandlinger med Barca. 'Han sendte mig en sms for at spørge om jeg kom, men jeg ville ikke forstyrre ham, for han havde sit eget at tænke på, men senere talte vi lidt sammen' kommer det fra Aubameyang.

Til sidst bliver han spurgt, om der er en chance for at Dembélé bliver i Barca. 'Det ved jeg ikke. Det eneste jeg ved er, at alt er muligt her i livet' afslutter han.

.:FORSIDE:.