fbpx
Annonce

Aubameyang: 'Klopp er en god mulighed for Barca'

FCBARCELONA.DK - 08.02.24

// Aubameyang // Jürgen Klopp

Spekulationerne er mange omkring trænersædet i Barcelona til sommer og Liverpools Jürgen Klopp er et af de navne der nævnes på rygtebørsen. Det mener den tidligere Barca-spiller Aubameyang, vil være et glimrende valg.

Pierre-Emerick Aubameyang havde et kort, men succesfuldt ophold i FC Barcelona i sidste halvdel af 2021/22 sæsonen, hvor han spillede 24 kampe og scorede 13 mål. Fra sin tid i både Dortmund, Arsenal og Chelsea, har han et indgående kendskab til Jürgen Klopps kvaliteter som træner.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Klopp er en vinder og hans måde at være på, passer godt til Barca. Klopp giver alt, er enegisk og han har vundet store titler. Han er en god træner. Hvis det bliver muligt, vil Klopp være en god mulighed for Barca. Jeg havde det rigtig godt med ham i Dortmund og det ville være fantastisk, hvis han kunne komme til Barca' udtaler angriberen ifølge avisen Sport.

Aubameyang kommenterede også Xavis stop til sommer. 'Sæsonen er endnu ikke slut for Barca. Der er stadig La Liga og Champions League. Det har været en svær sæson og der skal ydes det maksimale for at vinde noget. Jeg mener Xavi er et stort menneske og man skal have tillid til ham' afsluttede han.



.:FORSIDE:.