fbpx
Annonce

Flyvende Aubameyang kunne have været i Barca nu

Anders Lang Jensen - 15.12.23

// Aubameyang

Pierre-Emerick Aubameyang var kun et halvt år i Barca i 2022, men angriberen nåede på kort tid at sætte sit præg. I sommer tilbød Aubameyang sig til Barca, men klubben afviste. Nu er han flyvende form for Marseille.

Robert Lewandowski har ikke gang i en topsæson, og angriberen er den eneste rendyrkede 9’er i Barca-truppen. Den situation kunne være anderledes, eftersom Pierre-Emerick Aubameyang kunne have været en del af holdet.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge avisen Sport henvendte Pierre-Emerick Aubameyang sig til Barca i sommer, da gaboneseren var kontraktfri efter ophævelsen med Chelsea. Barca mente dog ikke, at man skulle hente en ekstra angriber, selvom det økonomisk ville være en billig løsning at få Aubameyang tilbage til det catalanske.

I stedet skiftede Pierre-Emerick Aubameyang til franske Marseille, hvor han for alvor har vist sin målnæse i efterårssæsonen. I 21 kampe på tværs af alle turneringer har angriberen scoret 12 gange og lavet 6 assists.

Barca mangler et alternativ til Robert Lewandowski i front, og derfor henter klubben Vitor Roque allerede i næste måned, for at få mere bredde omkring Lewandowski.


aubameyang1

 

.:FORSIDE:.