fbpx
Annonce

Araujo efter forlængelse: 'Jeg er enormt lykkelig'

FCBARCELONA.DK - 26.04.22

// Ronald Araujo

I dag blev det officielt at Ronald Araujo forlænger med Barca til 2026. Efterfølgende stillede han op til en interview med Barca TV og her var det tydeligvis en både glad og stolt spiller der udtalte sig om sin nye kontrakt.

'Det er en kæmpe glæde at kunne blive her og forlænge med denne klub, så jeg kan være her i mange år. Det er frugten af hårdt arbejde og jeg takker Gud for denne mulighed. Jeg takker min familie, min klub og mine holdkammerater, der alle har gjort det meget lettere for mig, og også trænerne, der har hjulpet mig siden jeg kom hertil' indledte Araujo.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Da jeg ankom til Barca B var det noget enormt stort. Det hele virkede så stort og det virkede ret svært at rykke op på førsteholdet og nu står jeg her med førsteholdet og har spillet mere end 75 kampe. Nu har jeg forlænget og det gør mig enormt lykkelig. Det er en tilfredsstillelse og det viser at jeg har arbejdet godt' fortsatte han.

'Tilhængerne har bakket mig op fra starten af. Det betyder at jeg er glad og kan udføre mit arbejde godt. Det er vildt som de altid støtter mig og jeg håber på mange titler, så de bliver glade' sagde han videre.

'Jeg forsøger at være mig selv og folk respekterer mig og ved, at de kan regne med mig i enhver situation. Jeg ved at jeg kan hjælpe mine holdkammerater meget. Jeg føler mig elsket af truppen og af tilhængerne' afsluttede en glad Ronald Araujo.

.:FORSIDE:.