fbpx
Annonce

Alba: 'Vi skal vinde ligaen i næste sæson'

Anders Lang Jensen - 08.05.22

// Jordi Alba // Real Betis

På et sent sejrsmål dybt inde i overtiden sikrede Jordi Alba Barca en 2-1-sejr lørdag aften ude mod Real Betis. Efter kampen ærgrede han sig over, at holdet er kommet for sent i gang denne sæson.

Umiddelbart efter sejren kom matchvinder Jordi Alba med en kommentar.

La Liga:
’Vi startede med at vinde kampe sent i sæsonen. Vi har smidt nogle point i løbet af turneringen, men vi har forbedret os, som tiden er gået’.

Real Madrid:
’Med vores spil kan vi konkurrere med Real Madrid, men det mest stabile og konstante hold har vundet ligaen. De har fortjent at blive mestre’, siger han.

Ansu Fati:
’Ansu Fati er en ung spiller med en stærk fornemmelse for at lave mål. Netop det så vi også i dag. Han kommer til at give os rigtig meget. Vi er utroligt glade for ham’.

Sit eget mål:
’Jeg så hurtigt afleveringen ville komme og sådanne muligheder skal man score på. Det var hvad der skete. Vi var heldige i sidste ende og jeg var heldig med at kunne score sejrsmålet for os’.

Næste sæson:
’Vi kom for sent i gang til at kunne konkurrere om ligatitlen i år. Barca vil altid kæmpe med om alle titler, og vi skal vinde La Liga i næste sæson. Vi har holdet og staben til at gøre det’, slutter venstrebacken.

Barcas næste opgave er mod Celta Vigo på tirsdag hjemme på Camp Nou.

.:FORSIDE:.