fbpx

Xavi: 'Der venter os en svær udekamp'

FCBARCELONA.DK - 20.01.24

 


Xavi Hernández har holdt pressemøde forud for søndagens udekamp mod Real Betis. Her forudså han en svær opgave, men han fremhævede samtidig holdets ønske om at hænge på i kampen om mesterskabet.

'Der venter os en svær udekamp, mod et hold der ikke har tabt på hjemmebane i mange kampe, men vi tager hul på anden halvdel af ligaen med maksimal glæde. Betis spiller godt, men de efterlader også plads og det er det bedste scenarie til at se et godt Barca-hold' indledte Barca-træneren.

Her er hvad Xavi også udtalte:

Artiklen fortsætter under annoncen


Mulighederne i La Liga:
'Vi har en stor afstand op til Girona og Real Madrid, men vi tror det kan hentes og at det er op til os selv'.

Pokalkamp mod Bilbao:
'Vi har ikke heldige, for vi ved det er en svær bane, mod et af de hold, der er i bedst form. Det er en modstander som vi ikke ønskede at møde, men først skal vi tænke på Betis og forsøge at hænge på i ligaen, der er blevet lidt svær for os'.

Vil Xavi helst gå efter Copa del Rey eller La Liga?
'Vi kan ikke afskrive nogle af dem. Vi går efter de tre titler der er tilbage at kæmpe for. Vi er motiverede og fulde af forhåbninger. Alt er stadig på spil, undtagen supercuppen'.

Kommer der rotationer i de kommende kampe?
'Det gør der helt sikkert, for vi har spillere med småproblemer og udmattelse. Vi spiller hver tredje dag'.

Kan Cancelo spille mod Betis:
'Det ser svært ud i morgen, men i Copa del Rey (onsdag mod Bilbao, red.) er jeg optimistisk. Han forsøgte sig i supercuppen, men kunne ikke, for det gjorde stadig ondt. Derfor er det mest logisk, at han ikke er med i morgen, men det er han på San Mamés'.

Vitor Roques sparsomme spilletid:
'Han har haft lidt småproblemer, men nu er han på 100%'.

Kommer Cubarsí på banen mod Betis?
'Han er en god mulighed og han er klar til det. Der var pres på ham forleden, men han spillede godt. Vi har store forhåbninger til ham i fremtiden'.

Bekymrer de mange skader?
'Det er ikke en bekymring. Jeg bekymrer mig mere om at forbedre spillet. Skader er en del af fodbold og Betis har også en masse skader'.// Xavi // Real Betis
.:FORSIDE:.