fbpx
Annonce

Alba bad Koeman om at tage Dest ud

Rune Stentoft Arlbjørn - 18.02.21

// PSG // Jordi Alba // Dest


Sergiño Dest var tilbage fra start i tirsdagens ydmygende nederlag hjemme til Paris Saint-Germain i Champions League. Her spillede amerikaneren så dårlig en kamp, at Jordi Alba undervejs i kampen bad Ronald Koeman om at tage Dest ud.

Det var ikke nogle af Barca-spillernes aften tirsdag mod PSG på Camp Nou. Værst gik det dog for den 20-årige hollandskfødte amerikaner Sergiño Dest. Han blev flået ud af Koeman i anden halvleg, noget som Jordi Alba bidrog til.

Efter flere dårlige aktioner i anden halvleg henvendte Jordi Alba sig til bænken, hvor han bad Koeman om at skifte Dest ud. Det virkede til, at Koeman lyttede til det, for kort efter blev den unge højre back skiftet ud efter en meget skuffende kamp.

Det var helt klart den bedste løsning at skifte Dest ud, da han spillede en forfærdelig kamp, hvor intet lykkedes for ham særligt fordi Kylian Mbappé kørte rundt med Barcas nyindkøb. Det var dog ikke kun Jordi Alba som brokkede sig over præstationen fra Dest, da Ter Stegen og Piqué også kommenterede det undervejs i kampen.

.:FORSIDE:.