fbpx

Messi: 'Ønskede en afsked som Alba og Busquets'

FCBARCELONA.DK - 08.06.23

// Lionel Messi

I går meldte Leo Messi ud, at han ikke vender tilbage til Barca. Han lægger dog ikke skjul på, at han ville tilbage, så han kunne tage en ordentlig afsked med tilhængerne, som den som Busquets og Alba fik i sidste uge.

I interviewet med aviserne Sport og Mundo Deportivo, så han tilbage på det der skete for to år siden, da Barca ikke kunne forlænge med ham.

'Det var en grim periode, for jeg havde samme forhåbninger som alle sæsoner og ville i gang med at træne. Børnene skulle i skole og de daglige rutiner skulle i gang. Da alt var klar til underskrift, blev der fra den ene dag til den anden meddelt mig, at det ikke kunne lade sig gøre, og at jeg skulle finde mig en anden klub. Så måtte jeg skynde mig at finde et andet hold og tage en forhastet beslutning. Det var meget hårdt'.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg rejste på en mærkelig måde og jeg ville have ønsket en afsked som Busi eller Jordi (Alba, red.), eller som Xavi og Iniesta. Den måde ville jeg gerne stoppe på, ved at tage en ordentlig afsked med folk. Derfor gjorde det mig glad at høre mit navn igen på Camp Nou, udover den kærlighed jeg altid har mødt og som er gengældt'. fortsatte han.

Alle opfordringerne til at vende tilbage, blev også kommenteret. 'Min familie var meget spændt og glade for alt hvad der blev sagt, men samtidig vidste vi ikke, om det kunne lade sig gøre. Familien havde meget lyst til at tage tilbage, og vi ønskede aldrig at rejse, men de støttede mig også. Det er hele familien der har taget beslutningen, ikke kun mig' sagde Messi videre.

Han blev spurgt, om bruddet med Barca stadig gør ondt? 'Ja, lidt gør det, for ikke tage den afsked jeg ønskede, som jeg følte jeg fortjente. Det var som om jeg var den onde i filmen og det kunne jeg ikke lide, for sådan var det ikke. Derfor kunne jeg godt tænke mig en rigtig afsked en dag med dem, som jeg oplevede så meget med. Vi var mange år sammen'..:FORSIDE:.