fbpx

Medie: Hyldestkamp til Messi spilles om et år

Peter Vyff - 27.11.23

// Lionel Messi

Det er endnu ikke lykkedes for Barca, at tage ordenlig afsked med Lionel Messi, der forlod klubben for mere end to år siden. Ledelsen arbejder på at give argentineren en kæmpe hyldestkamp, der skal finde sted næste år.

Siden Lionel Messis afsked med Barca, er der blevet spekuleret i en tilbagevenden, på den ene eller den anden måde. Og imens intet længere tyder på, at ikonet vender retur til Catalonien på en spillerkontrakt, er der ofte blevet talt om at afholde en hyldestkamp, hvor han får lov til at tage afsked med hans hjerteklub.

Det nåede argentineren aldrig, inden han i sommeren 2021 skiftede til Paris Saint-Germain, da Barca ikke længere havde økonomien til at beholde ham. Der er derfor blevet talt om at afholde en venskabskamp med Messis nuværende klub, Inter Miami, hvor han kan blive hyldet for de 17 imponerede sæsoner han tilbagte hos Barca.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det kommer dog ifølge mediet Football Transfers ikke til at ske, eftersom catalanerne arbejder på en endnu større fejring af verdensmesteren. Ledelsen ønsker eftersigende at koble Messis hyldest sammen med klubbens 125 års fødselsdag, der kommer til at foregå den 29. november næste år.

Catalanerne planlægger angiveligt at afholde en storstilet opvisningskamp, hvor Barca Legends skal møde et udvalgt verdenshold. Og udover Messi, forventes tidligere spillere som David Villa, Ronaldinho, Cesc Fabregas, Rivaldo, Romario, Sergio Agüero og Andrés Iniesta også at skulle repræsentere Barca.

Modstanderholdet bliver også af en hvis kaliber, da tidligere Real Madrid-spillere som Sergio Ramos, David Beckham og Zinedine Zidane også er blevet bedt om at deltage. Zlatan Ibrahimovic og Diego Simeone er eftersigende også blevet inviteret, ligesom Premier League legenderne John Terry, Steven Gerrard og Frank Lampard.

Der er derfor langt an til den helt store fejring af Barcas jubilæum, som altså kan ende med at blive toppet af Messis mere end velfortjente hyldest. Showkampen skal ifølge Football Transfers afholdes på det nyrenoverede Spotify Camp Nou, der dog endnu ikke er helt færdigt til den tid..:FORSIDE:.