fbpx

Atlético raser over João Félix' udtalelser om Barca

Markus Johannessen - 19.07.23

// Joao Felix

João Félix udtalte i går, at han altid har drømt om at repræsentere Barca-trøjen, hvilket angiveligt bestemt ikke er faldet i god jord hos hans nuværende klub. Det meldes, at Atlético Madrid er rasende på angriberen. 

Ifølge den catalanske avis Sport og samtlige andre europæiske medier, er der ikke god stemning i Atlético-lejren efter at João Félix udtalte til journalisten Fabrizio Romano, at han har en drøm om at bære Barcas logo. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Den spanske hovedstadsklub anser angiveligt den 23-årige portugisers udtalelser som decideret respektløse og et forsøg på at presse et skifte til Barca igennem. Det meldes yderligere, at klubben har taget kontakt til João Félix' repræsentanter. 

'Spillerens agent kender udmærket til de forhold, der skal mødes, for at João kan forlade klubben' er det budskab, som Atlético Madrid skulle være kommet med ifølge avisen Sport. Det kan med andre ord tolkes som, at den portugisiske landsholdsspiller bare kan forlade klubben og hans bagland ved, hvad der skal til. 

Det meldes ydermere, at Diego Simeone ikke har ambitioner om at gøre João Félix til en af hovedrollerne i mandskabet. Han forbereder sig angiveligt på, at den 23-årige offensiv forlader klubben og bygger holdet op omkring andre profiler.

.:FORSIDE:.