fbpx
Annonce

Xavi: 'Alves hjælper os meget med sin erfaring'

FCBARCELONA.DK - 15.12.21

// Xavi // Boca Juniors

ps5 art


Trods nederlaget til Boca Juniors efter straffesparkskonkurrence, var Xavi godt tilfreds med indsatsen efter opgøret. Han fremhævede de unge spillere og glædede sig over, at Dani Alves hjalp holdet godt.

'De unge gjort det rigtig godt, men det gjorde andre også, som Dest. Det var nye positioner for mange, men konklusionen er positiv. På trods af at vi tabte på straffespark, tager vi tilfredse hjem. Det betyder mindre at vi missede et par straffespark. Det vigtige var minutterne der blev spillet' indledte Barca-træneren.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her er hvad Xavi ellers sagde:

Indsatsen fra Dani Alves:
'Jeg vil gerne fremhæve Dani Alves' debut. Det er meget positivt for holdet, for vi fik set, at han hjælper os meget. Han er en fantastisk spiller der viser holdånd og karakter. Det kan vi godt bruge. Jeg var slet ikke i tvivl, da vi tegnede kontrakt med ham'.

Stemningen i truppen:
'Vi skal alle have hævet humøret og her skal jeg gå forrest, som den maksimalt ansvarlige, men Alves hjælper os også rigtig meget med sin erfaring. I dag spillede han også på midtbanen. Han bidrager med meget og kan også lægge afgørende pasninger'.

Indsatsen fra reserverne:
'Dem der ikke spiller så meget, som Neto eller Riqui, leverede på en rigtig godt niveau'.

Sergio Agüeros pressemøde i morgen:
'Vi møder alle frem. Vi er blevet indkaldt og vi må se hvad han vil sige og støtte ham'.

Forstærkninger til januar:
'Det vil afhænge meget af fairplay reglerne for lønningerne. Vi er ikke i vores bedste periode, men vi vil forsøge at forstærke holdet. Vi er altid opmærksom på spillermarkedet, så vi må se'.

.:FORSIDE:.