fbpx
Annonce

Villarreal kommer til Camp Nou i aften for at vinde

FCBARCELONA.DK - 22.05.22

// Villarreal

Mens Barca kun har æren at spille for i aften, kommer Villarreal til Camp Nou med et akut behov for at få alle tre point. De skal bruge en sejr for at være sikre på at spille europæisk fodbold i næste sæson.

Det var i sidste weekend at Barca definitivt sikrede sig andenpladsen i La Liga, så der hviler ikke noget stort pres på Xavi og hans spillere til sæsonens sidste officielle kamp. De skal forsøge at finde motivation i, at slutte godt af hjemme på Camp Nou foran de hårdtprøvede fans.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barca kommer til at stå foran et topmotiveret Villarreal-mandskab, for de kommer til Camp Nou for at vinde. Tre point vil betyder at de slutter på 7. plads og det giver adgang til Conference League.

Villarreals træner, Unai Emery, understregede i går kampens store betydning for hans spillere. 'Man må ikke nedgøre Conference League, for det handler om Europa. Skal vi spille i Europas næste sæson, må det blive i Conference League og det går vi efter. Vi afhænger af os selv og det er det vigtigste. Vi skal ikke se på de andre' sagde han blandt andet ifølge avisen Marca.

Det bliver derfor ingen let opgave for Barca i aftenens kamp, for Villarreal vil med garanti komme med alt hvad de har for at redde deltagelsen i europærisk fodbold i hus.

.:FORSIDE:.