fbpx
Annonce

Vil en lejeaftale være bedst for Vitor Roque?

Anders Lang Jensen - 16.03.24

 


Vitor Roque ankom til Barca i vinterpausen, men angriberen er endnu ikke kommet optimalt i gang. Spilleminutterne er har været begræsnet og spørgsmålet er, om en lejeaftale til næste sæson er vejen frem?

Indtil videre har det været korte indhop, når Vitor Roque endelig er kommet på banen for Barca-mandskabet. Mod Mallorca i sidste runde startede Marc Guiu inde, da Lewandowski skulle spares, og den beslutning var et klart signal om hierarkiet blandt de unge offensivspillere.

Artiklen fortsætter under annoncen


Robert Lewandowski er den ubestridte frontangriber på holdet, og selv når han sidder på bænken, er det ikke Vitor Roque, der får chancen som den første. Dermed kan en mulig løsning være, at brasilianeren bliver udlejet i den kommende sæson, for at tilpasse sig europæisk topfodbold endnu mere.

På tværs af alle turneringer har Vitor Roque været involveret i 10 kampe for Barca med sammenlagt 226 minutters spilletid. Det betyder, at han i gennemsnit blot har fået 22 minutter på banen, i de kampe han så er kommet på banen. Alligevel er han noteret for to scoringer.

Vitor Roque skal bruge resten af foråret på at tilpasse sig livet i Barca yderligere, og brasilianeren kan måske ende med at overbevise klubben om at fortsætte med at være med på førsteholdet i Barca. Men for at sætte skub i hans udvikling, kan en lejeaftale være en mulighed til sommer.

roque27

// Vitor Roque
.:FORSIDE:.