fbpx

Víctor Font sender kritisk brev til Joan Laporta

Anders Lang Jensen - 23.05.24

 


Den tidligere præsidentkandidat Víctor Font har ikke meldt sig ud af debatten omkring Barca. Font var kandidat til det seneste valg i 2021 mod Laporta, og nu sender han et direkte brev til præsidenten med kritiske vendinger.

Brevet er avisen Mundo Deportivo i besiddelse af, og her beskriver Víctor Font sin konkrete kritik af præsident Joan Laportas ledelse af klubben – specielt med afsæt i de nuværende rygter om Xavis stop og det generelle kaos omkring trænerens fremtid i klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den direkte besked fra Víctor Font er, at han mener, at Laporta bør træde tilbage, hvis han ikke ser styrken til at vende situationen i Barca. Font påpeger, at der er en ny og yngre generation af culés, der er klar til at transformere Barca og drive klubbens fremtid.

Víctor Font kritiserer ledelsen for ikke at håndtere situationen omkring Xavi og selve kovendingen om trænerens fremtid. Dertil peger han på, at Laporta og resten af ledelsen ikke har sikret sig en model, der kan sikre fremtidige indtægter til at redde Barca i fremtiden.

Víctor Font tabte præsidentvalget til Laporta senest, men han har i den grad ikke meldt sig ud af debatten om, hvordan Barca skal drives. Næste gang, der er præsidentvalg, bliver om to år i sommeren 2026.

laporta9F

// Joan Laporta // Victor Font
.:FORSIDE:.