fbpx

Avis: City og Barca kan ikke blive enige om Cancelo

FCBARCELONA.DK - 16.06.24

// Joao Cancelo

Det ligger i kortene at Joao Cancelo fortsætter i Barca den kommende sæson, men nu er der forlydender om, at Barca og Manchester City kæmper med at blive enige om vilkårene, idet City kræver en varig løsning.

Joao Cancelo har gjort en udmærket figur hos Barca, selvom han oplevede et formdyk i sæsonens sidste par måneder. Træner Hansi Flick menes dog hellere end gerne at ville beholde portusiseren, der også håber at opholdet forlænges.

Da Manchester City samtidig udelukker at tage Cancelo tilbage, burde det ligge til højrebenet, at de tre parter finder frem til en løsning. Nu fortæller avisen Sport imidlertid, at forhandlingerne er gået noget i hårdknude.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca vil gerne leje Cancelo en sæson mere, på samme vilkår som i den forgangne sæson. Det er City dog ikke interesseret i, da de ønsker en definitiv afslutning på Cancelos forhold til klubben.

Det har angiveligt fået Barca til at tilbyde 30 mio. euro for portugiseren, en pris som City ikke vil acceptere. Løsningen kan blive, at Barca lejer Cancelo en sæson mere, hvor de betaler hele hans løn og samtidig forpligter sig til et køb om et år, til en højere pris end de 30 mio. euro.

Det er dog ikke optimalt for Barca på grund af den stramme økonomi, så derfor kan der godt gå noget tid, inden at man når til enighed. Formelt tilhører Cancelo Manchester City fra den 1. juli og skal vende tilbage efter sin ferie ovenpå EM-slutrunden.

Ingen kan dog forestille sig Cancelo træner under Pep Guardiola igen og derfor er parterne reelt tvunget til at finde en løsning indenfor den næste måneds tid.

cancelo17F

.:FORSIDE:.