fbpx
Annonce

Ugens sidste træning var uden Leo Messi

FCBARCELONA.DK - 05.09.20

© FC Barcelona
// Lionel Messi // Træning

Ronald Koeman ledede ugens sidste træning her til formiddag, hvor fem spillere mere sluttede sig til truppen, men blandt dem var ikke Leo Messi. Det forventes, at han indleder træningen på mandag.

Pressen stod klar ved indgangen til Barca træningsanlæg her til morgen for at se, om Leo Messi ville møde frem, efter at han i går meldte ud, at han bliver i klubben en sæson mere. De gik dog alle forgæves, for Messi dukkede ikke op.

Det gjorde derimod Iñaki Peña, Pedri, Riqui Puig, Miranda og Carles Aleñá, der alle havde været med det spanske U21 landshold, der onsdag aften besejrede Makedonien med 0-1. I det opgør fik Puig og Pedri debut på ungdomslandsholdet.

Også Coutinho var til stede på træningsbanen i dag, men akkurat som fredag, trænede brasilianeren for sig selv. Det bliver nok mandag, at han slutter sig til holdkammeraterne ved træningen.

Her får han muligvis selskab Leo Messi, der forventes at møde frem mandag. Om han først skal igennem en coronatest er stadig uvist, men argentineren forventes snart at træne med igen.

Spillerne har fri fra træning i morgen søndag og i den kommende uge begynder nedtællingen til den nye sæson for alvor, når Koeman får samtlige spillere tilbage fra landskampe.

.:FORSIDE:.