fbpx
Annonce

Truppen arrangerede frokost for de nye spillere

FCBARCELONA.DK - 11.02.22

ps5 art


Der er et godt sammenhold og venskab spillerne imellem i Barca-truppen og det gav sig til udtryk efter torsdagens træning, hvor truppen mødtes på en restaurant for at byde de nye spillere velkommen.

Der var tale om en frokost på restauranten Masia Can Ferran i Sant Quirze de Vallès i Barcelona, som spillerne i truppen havde arrangeret med henblik på at give de nytilkomne spillere en god velkomst og en god start på tilværelsen i klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge lokale medier blev en helt særlig tradition gentaget under frokosten. Her skulle de nye spillere, som en slags præsentation af sig selv, stille sig op foran de nye holdkammerater ved bordet, og synge en sang. Det gjaldt både Alves, Aubameyang, Adama og Ferran Torres, men også nogle af de unge spillere som Jutgá og Abde.

Udover at give de nye spillere en god velkomst, så var torsdagens frokost også arrangeret for at opretholde den gode stemning i truppen, inden man tager hul på nogle meget vigtige og afgørende måneder. Her skal Barca forsøge at kravle yderligere op i ligatabellen, mens man også skal forsøge at spille sig videre i Europa League mod Napoli.

Ved frokosten manglede kun Ansu Fati og Sergi Roberto, som begge sidder ude med skader og er i gang med deres genoptræning.

.:FORSIDE:.